تعميرات گوشي در شهرهاي ايران با بهترين تعرفه

خريد كاندوم از چه مكان هايي مناسب تر است

تعميرات گوشي در شهرهاي ايران با بهترين تعرفه

۱۸۲ بازديد

آموزش تعميرات موبايل و آموزش تعميرات لپ تاپ در گيلان رشت

دوره هاي حرفه اي آموزش تعميرات موبايل ، آموزش تعميرات لپ تاپ،آموزش تعميرات كامپيوتر،آموزش تعميرات تبلت،آموزش تعميرات تلفن همراه و اپل، براي اولين بار توسط بزرگترين آموزشگاه آموزش هاي شبكه و تعميرات پارسه گيلان و شهرهاي رشت, آستارا, لاهيجان, تالش, بندر انزلي, رودبار, و شهرهاي ديگر استان گيلان برگزار مي شود  .

آموزش تعميرات موبايل و لپ تاپ دراستان مركزي اراك
 معرفي موسسه پارسه

انستيتو انفورماتيك پارسه در سال 88 با اخذ مجوز رسمي به شماره (27689) تاسيس گرديد با هدف ارتقاي سطح علمي و كيفي تعميرات فوق تخصصي سخت افزار كامپيوتر و لپ تاپ در ايران شروع به فعاليت نمود.
در راستاي رسيدن به اين هدف بستر هاي سخت افزاري و تجهيزات مدرن مورد نياز را تهيه و در كارگاه هاي مركز مستقر نموده است و هيات علمي متناسب و فرهيخته كه بهترين تعميركاران ايران به شمار مي روند را جذب نموده و به  تحقيق در راستاي بدست آوردن راهكار نوين تعميرات تجهيزات الكترونيكي و همچنين انتقال دست آورد ها به متقاضيان اقدام نموده است.

چشم انداز (vision)
اين  موسسه در راستاي چشم انداز كلي تدوين شده تلاش مي نمايد با توسعه كمي و كيفي  خدمات خود، بتواند بستري مناسب و مورد اعتماد جهت ارائه تجهيزات تخصصي تست و تعمير لپ تاپ ،ارائه خدمات تعمير و بازيابي اطلاعات و آموزش فوق تخصصي تعميرات سخت افزار در عاليترين سطح كيفي در كشور را به عموم هم ميهنان فراهم آورد.

ماموريت (mission):
نظارت و كنترل كيفي و كمي بر فعاليت شعب ،افزايش شعب در سطح كشور ، اطلاع رساني به عموم هم ميهنان و بكارگيري ابزار هاي نوين فناوري اطلاعات و ارتباطات از جمله مهم ترين ماموريت هاي اين واحد به شمار ميرود.

براي كسب اطلاعات بيشتر به صفحه ي آموزش تعميرات موبايل و آموزش تعميرات لپ تاپ در سايت پارسه مراجعه كنيد.


توضيحاتي در مورد گيلان

 

استان گيلان

 

گيلان دهمين استان پرجمعيت و بيست و هشتمين استان وسيع ايران است. تراكم جمعيت در اين استان با ۱۷۷ نفر در هر كيلومترمربع جايگاه سوم را در ايران دارد.كلانشهر رشت با داشتن ۴۶ درصد جمعيت كل استان، مركز و پرجمعيت‌ترين شهر استان گيلان و دوازدهمين شهر پرجمعيت ايران و پرجمعيت‌ترين شهر سه استان ايران در ساحل درياي كاسپين است.

از ديگر شهرهاي پرجمعيت اين استان مي‌توان به ترتيب به شهرهاي بندر انزلي، مهمترين بندر ايراني در حاشيه درياي كاسپين، لاهيجان، تالش، لنگرود، رودسر، بندر آستارا، فومن و اشاره كرد.

طبيعت گيلان، پوشيده از جنگل و داراي آب و هواي معتدل و مرطوب است. اين استان شامل مناطق سرسبز شمال غربي رشته‌كوه البرز و بخش غربي كرانه‌هاي جنوبي درياي كاسپين است.
دليل پوشش گياهي غني گيلان ممتاز بودن اقليم آن است. ناحيه رويشي هيركاني مانند يك نوار سبز، حاشيه جنوبي درياي كاسپين و نيمرخ شمالي رشته كوه البرز را پوشانده‌است. اين ناحيه رويشي به خاطر حاصلخيزي خاك، تغييرات دما و بارندگي‌هاي متعدد، حاوي گونه‌هاي گياهي زيادي است. جنگل‌هاي اين ناحيه به صورت نسلي دست‌نخورده و سالم، كمربندي از درختان خزان‌كننده دوران سوم زمين‌شناسي را تشكيل مي‌دهند. اين جنگل‌ها كه از آن به نام‌هاي جنگل‌هاي مرطوب و يا كاسپيني ياد مي‌شود ارزش‌هاي زيست‌محيطي و اقتصادي زيادي دارند و در زمره ميراث طبيعي جهاني محسوب مي‌شوند.

اين ناحيه بخشي از ناحيه رويشي اكسين - هيركاني است كه اين ناحيه خود درون منطقه ارو-سيبري است. بعضي گونه‌هاي ناحيه اكسين-هيركاني چون درخت آزاد بازمانده گونه‌هاي گياهي فلورا ترشري هستند كه پس از دوره‌هاي سرماي كواترنري جز در اين منطقه در ديگر نقاط نابود شدند.

اين ناحيه نسبت به مناطق ارو-سيبري و حتي ناحيه رويشي اكسين - هيركاني[يادداشت ۱] ويژگيهاي خاصي دارد: مخروطيان تقريباً وجود ندارند، سرخدار تنك و تعداد زيادي از گونه‌هاي بومي كه بازمانده گونه‌هاي گياهي آركو-ترشري هستند[يادداشت ۲] وجود دارند. بر حسب ارتفاع سه سطح جنگل قابل تمايزند: جنگلهاي مخلوط هيركاني، جنگلهاي راش كوهي، و جنگلهاي بلوط بلند كوهي و جنگل‌هاي ممرز. جنگل هيركاني كه زماني جلگه‌ها را مي‌پوشاندند، اكنون بخش عظيمي از بخش اول كوه‌ها تا ارتفاع ۱۰۰۰ متري را مي‌پوشانند.

اين جنگل لايه دار است و لايه‌اي از درختان خيلي بلند مثل بلند مازو، درخت آزاد و انجيلي و انواع رايجتر افرا و نارون؛ لايه‌اي از درختان كوچكتر مثل ليلكي، كلهو، و شبخسب، شمشاد در نقاط سايه دار و همه انواع درختان ميوه وحشي؛ و يك زيربوته با بته‌هايي مثل جل، خاس، خزه، تاك وحشي، پيچك، و ديگر گياهان خزنده دارد. كوه‌هاي با ارتفاع متوسط، حوزهٔ راش شرقي بلند، به همراه بلوط، نمدار، افرا و نارون است. سطح بالاي كوه‌ها بين ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ متر باقي‌مانده داراي جنگل فقيرتر اوري و ممرز است.

مراتع قله‌اي اغلب جايگزين اين جنگلهاي بالاتر شده‌اند، بعضي هايشان در نقاط بلند يا شيبهاي سرپوشيده خصوصيات خشكي زي ويژه نشان مي‌دهند. به اصطلاح جزيرهٔ مديترانه‌اي پيرامون رودبار و منجيل به لحاظ پوشش گياهي ويژهٔ طبيعي و كشاورزيش يعني جنگلهاي سرو بسيار تنك و درختان زيتونش انگشت نماست. سوسن چلچراغ در عمارلوي رودبار از گونه‌هاي منحصر به قرد گيلان است.


مقالات پارسه

همانطور كه اشاره كرديم شايعات در مورد استفاده از دو دوربين در پشت آيفون‌هاي اپل پس از تصاحب LinX بيش از پيش افزايش يافته است.  علاوه بر استفاده از دو لنز مجاز در پشت آيفون ۷ پلاس، KGI به اين موضوع اشاره كرده كه اين گوشي هوشمند از قابليت زوم اپتيكال ۲ تا ۳ برابري برخوردار خواهد بود.

نكته‌اي كه در اين گزارش به آن اشاره شده، اين موضوع است كه تمام نسخه‌هاي آيفون ۷ اپل از اين قابليت برخوردار نخواهند بود. براي مثال در اين گزارش از آيفون ۴.۷ اينچي اسمي برده نشده و از اين‌رو فقط بايد شاهد استفاده از دو لنز مجزا در آيفون ۵.۵ اينچي يا همان نسخه‌ي پلاس باشيم.

KGI به اين موضوع اشاره كرده كه شايد در تمام مدل‌هاي آيفون ۷ پلاس نيز شاهد استفاده از دو دوربين نبوده و تنها شماري از نسخه‌ها به دو لنز و فناوري استفاده‌ي همزمان از دو لنز مجهز باشند.

براساس اطلاعات ارائه شده احتمالا يكي از لنزها داراي لرزش گير اپتيكال و زاويه‌ي ديد بالا بوده، در حالي كه لنز دوم از نوع تله فوتو و با زاويه‌ي ديد محدود‌تر خواهد بود.
شايعات در مورد استفاده از دو لنز در آيفون‌هاي اپل مربوط به بازه‌ي زماني پيش از معرفي ايفون ۶ اس اپل است.

پس از آنكه اپل كمپاني LinX را مال خود كرد، بسياري از پيش‌بيني‌هاي خوشبينانه، اين گوشي هوشمند را داراي شانس بهره‌گيري از اين فناوري عنوان كرده بودند، حال آنكه در شمار ديگري از پيش‌بيني‌ها، آيفون ۷ مستعد استفاده از اين فناوري عنوان شده بود.


به نظر مي‌رسد اپل در آيفون ۷ پلاس مجهز به دو لنز، دو تصوير مجزا را ثبت كرده و با استفاده از الگوريتم تصويربرداري لينكس، تصاوير را بايكديكر تركيب كرده و نهايتا تصوير تركيب شده را به كاربر نمايش دهد.

كي جي آي از احتمال عرضه‌ي بيش از ۳۰ درصد آيفون ۷هاي توليد شده با بهره‌گيري از دو لنز سخن به ميان آورده است. در حال حاضر دو نسخه‌ي آيفون كه شامل نمونه ي ۴.۷ و ۵.۵ اينچي است، جز در سايز صفحه‌ي نمايش تفاوت چشمگيري با يكديگر ندارند،

اما به نظر مي‌رسد اپل در پي آن است تا تفاوت‌هاي اين دو نسخه را بيش از پيش افزايش داده و نسخه‌ي ۵.۵ اينچي را به گوشي هوشمند قدرتمند با قابليت‌هاي كاربردي‌تر تبديل كند.انتظار مي‌رود اين موضوع در مورد آيفون ۷ بيش از پيش ملموس باشد.

خدمات ما آموزش تعميرات موبايل در رشت مي باشد .



تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.